Pravila
2 posters
:: Welcome - info - news :: Info
Stranica 1 / 1.
Re: Pravila
Mislav je napisao/la:Pijani vozač je napisao/la:ovak ljudi... ovo prelazi svaku mjeru... i ja spamam al ovo je.... previše.... dajte probajte na drugim forumima tak... aha... 5 spamova i ajde pa-pa... imamo blage admine.... i to je sreća... daj probajte da ne dođete na temu kaj sad jedete i onda napišete ništa.... samo zbog broja postova...
ooo...pa netko nam se probudio iz duuuugog zimskog sna...
DOBRO JUTRAŠCE
ajd, fala da ne velim čemu da je bar netko skužio
Bože, HVALA TI...
jebem mu mater... pa idete mi na kurac.... kaj je ovo???? daj da stvorimo temu spam... i onda spamajte kolko oćete... nije da ja spamam... al ono... daj kaj je ovo.... pa forum se ne smije zvat mladost, nego spamm.... kužiš??? to se mora čisti sve....
M@rkec- Admin
-
Broj postova : 667
Volim : Trebe...
Registration date : 10.05.2008
Pijani vozač je napisao/la:ovak ljudi... ovo prelazi svaku mjeru... i ja spamam al ovo je.... previše.... dajte probajte na drugim forumima tak... aha... 5 spamova i ajde pa-pa... imamo blage admine.... i to je sreća... daj probajte da ne dođete na temu kaj sad jedete i onda napišete ništa.... samo zbog broja postova...
ooo...pa netko nam se probudio iz duuuugog zimskog sna...
DOBRO JUTRAŠCE
ajd, fala da ne velim čemu da je bar netko skužio
Bože, HVALA TI...
Gost- Gost
ovak ljudi... ovo prelazi svaku mjeru... i ja spamam al ovo je.... previše.... dajte probajte na drugim forumima tak... aha... 5 spamova i ajde pa-pa... imamo blage admine.... i to je sreća... daj probajte da ne dođete na temu kaj sad jedete i onda napišete ništa.... samo zbog broja postova...
M@rkec- Admin
-
Broj postova : 667
Volim : Trebe...
Registration date : 10.05.2008
još nešto...
vidim, ne ide baš...od sada svatko od vas na forumu ima pravo nekoga ''quotati'' i crvenim velikim slovima napisati spam...naravno, ako je taj post spam...znaci...da se malo ufurate...
e, a onda onaj koji je quotan mora izbrisdati svoji post...odmah...i nakon toga...onaj koji ga je quotal treba izbrisati svoji post...
mislim...znam da necete sudjelovati...ali ipak, vrijedi pokušati
vidim, ne ide baš...od sada svatko od vas na forumu ima pravo nekoga ''quotati'' i crvenim velikim slovima napisati spam...naravno, ako je taj post spam...znaci...da se malo ufurate...
e, a onda onaj koji je quotan mora izbrisdati svoji post...odmah...i nakon toga...onaj koji ga je quotal treba izbrisati svoji post...
mislim...znam da necete sudjelovati...ali ipak, vrijedi pokušati
Gost- Gost
Neka osnovna pravila kojih se OBAVEZNO morate pridržavati:
1. Ne vrijeđati i omalovažavati druge na bilo koji način.
2. Ne psovati Boga, Majku i druge osobe koje su nekom svete. -- Nemoj Boga!
3. Zabranjen je svaki spamm, odnosno postovi ne vezani za temu u kojoj se nalaze ako se to nastavi u nekoliko slijedećih postova.
Zabranjeno je odgovarati na post sa ''hvala'', ''lol'', 'hehehe''...itd...
--> to se inače zove spam isto...
4. kada dodete na forum...ukoliko se prva četiri podforuma crvene...obavezni ste prvo to pročitati
znači...poslovat ćemo na novi način kolko got se to vama činilo glupo i jadno...i kolko god me prezirete i kolko god se vaša želja da me bacite u potok mrtvog se povećava...ipak bude ovak...
--> dobivat ćete upozorenja i banove za spam i gluposti...
(to je još u izradi)
2. Ne psovati Boga, Majku i druge osobe koje su nekom svete. -- Nemoj Boga!
3. Zabranjen je svaki spamm, odnosno postovi ne vezani za temu u kojoj se nalaze ako se to nastavi u nekoliko slijedećih postova.
Zabranjeno je odgovarati na post sa ''hvala'', ''lol'', 'hehehe''...itd...
--> to se inače zove spam isto...
4. kada dodete na forum...ukoliko se prva četiri podforuma crvene...obavezni ste prvo to pročitati
znači...poslovat ćemo na novi način kolko got se to vama činilo glupo i jadno...i kolko god me prezirete i kolko god se vaša želja da me bacite u potok mrtvog se povećava...ipak bude ovak...
--> dobivat ćete upozorenja i banove za spam i gluposti...
(to je još u izradi)
Zadnja promjena: Mislav; čet svi 22, 2008 1:38 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Thunder je napisao/la:E ovak, od sad pa nadalje će malo strože biti kontrolirano sve to u vezi spamma... Tak da, držite se teme...
Gost- Gost
E ovak, od sad pa nadalje će malo strože biti kontrolirano sve to u vezi spamma... Tak da, držite se teme...
Pravila
Neka osnovna pravila kojih se OBAVEZNO morate pridržavati:
2: Ne psovati Boga, Majku i druge osobe koje su nekom svete. -- Nemoj Boga!
Ovo su 3 jednostavna pravila i molim da ih se pridržavate.
By Thunder
2: Ne psovati Boga, Majku i druge osobe koje su nekom svete. -- Nemoj Boga!
Ovo su 3 jednostavna pravila i molim da ih se pridržavate.
By Thunder
:: Welcome - info - news :: Info
Stranica 1 / 1.